Till Startsidan 


Vilken årsdebut av Dont Wear PJS "Det var en skön känsla"

Travnet
2011-04-07


Roger Walmann presenterade Dont Wear PJS i ett mycket fint skick när Kadabra-dottern inledde sin femåringssäsong under onsdagskvällen.

Trots ett lopp som första häst i andraspår i hårt tempo såg det ut som att Örjan Kihlström hade hur mycket som helst att köra med när man svängde in på upploppet och Dont Wear PJS stegade undan till en mycket lätt seger. En klart imponerande årsdebut som minst sagt bådar gott för resten av denna säsong.

- Det här var riktigt roligt. Hon gjorde det riktigt bra och det var en skön känsla. Ärligt talat så blev det väl inte det värsta loppet men sättet hon gjorde det på, att gå en 1.12-tid i årsdebuten, är starka på papper, säger Örjan Kihlström som lät riktigt nöjd med hur Dont Wear PJS´s kändes i årsdebuten.

Segertiden blev 1.12,3a/1640 meter.

- Det här var mycket bra. Hon får försöka växa in i Stoeliten i år och så blir det väl några femåringslopp, säger Dont Wear PJS tränare Roger Walmann.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser