Till Startsidan 


Dubbel för Walmann

Michael Carlsson
2011-08-10


Roger Walmann fick en dubbelseger som tränare på V64. Först blev det en knapp seger med Mellby Ticket som avslutade sista 600 metrarna i tredjespår för Örjan Kihlström.
- Hon har gått rätt bra i skymundan hela tiden men nu är hon bättre än någonsin tycker jag. Hon har inte varit så startsnabb tidigare och hamnat på mellanhand i loppen. Nu har hon börjat att öppna bättre och höjt sig ett snäpp, berömde Örjan Kihlström.

Smörresa för Great Comfort
I lärlingsloppet Wången Cup gav Johan Untersteiner Great Comfort en smörresa i tredje par invändigt. Luckan kom perfekt 250 meter kvar och hästen speedade ifrån till en mycket lätt seger.
- Jag frågade Roger innan vilken taktik jag skulle ha och han sa att du får göra precis vad du vill bara du inte kör i ledningen. Därför blev det perfekt i början men när sedan ledaren släppte varvet kvar blev jag lite tjurig och förbannad. Då blev det mer ett vågspel att sitta i tredje invändigt istället för i rygg på ledaren. Men nu löste det sig helt perfekt. När jag fick luckan var det klart, sa Johan Untersteiner.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser