Till Startsidan 


Veckan som gick (V43)

Lar Vikström
2015-10-26


En bra avslutning på veckan.

Lördag natt vann D'One Breeders Crown för äldre ston i Canada med ca 1mkr till kontot. Detta var fjärde vinsten av 5 lopp och vi siktar på ytterligare ett lopp innan återresa till Sverige.

Roger var på plats för att direkt efter loppet ta sig hemåt med flyg via Island till Solvalla och var på plats precis innan start på söndag och Breeders Crown semifinalerna.

Stallet kvalade in 5 hästar till finalerna. Bland dessa hade vi två vinnare som båda kördes av Kenneth. Heavy Sound vann mycket enkelt efter ha körts till spets efter en bit och Spoil Me kördes i ryggar i det längsta med bra spurt till säker vinst.

De övriga som kvalade in var Rhapsody Ås, Fury Heart och Pimpinette Face. Tyvärr blev det helt fel i loppet för Phytagoras Face från sitt usla spår och han får stanna hemma.

Den fjärde vinnare var Britelite AM som vann på Solvalla fredag från spets. Barfota här och det verkar vara en förutsättning för en bra prestation.

Stallet körde in ca 1.400.000kr och vi gratulerar hästägarna:

Stall Courant AB (Britelite AM)

Stall Kennys Andelshästar 23 (D'One)

AB Svensk Reklamfinans AB (Heavy Sound och Spoil Me)


Hästar Ut:
Quickspin
Västerbo Hard Cash

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser