Till Startsidan 


Trav i fredags och söndags

Helene
2018-06-15


Hej hopp,
Vi har haft två fina travdagar med början på helgen i fredags i Lindesberg. I solsken gjorde MT More Cash debut, en lite knepig pojke som skötte sig exemplariskt i både värmning och lopp. Tyvärr blev det en lite galopp i sista sväng, som han snabbt såg att det var vägen till stallbacken, men ställde sig och blev fyra i mål utan att Tino Ärling ville driva på honom. Palermo Broline var duktig trea i sin andra start för oss. Vann gjorde Urban Kronos, toppfin spets och slut gummistrut.

Igår söndag var det E3 uttagningar på Sundbyholm.
Fyra treåringar ville vara med och försöka kvala in till finalen och tre av dessa lyckades med den bedriften.
Först ut var Flash AM i stonas avdelning hon vann säkert i regnsprutet efter ett lopp i kön sedan släppte Örjan Kihlström loss ca 600m kvar och då gick det undan så att ingen hann med henne, strålande insatts!
Nästa vän ut var Concrete Dee, i avdelningen för hingstar och valacker, han gjorde en fin insatts och var trea också han i final.
Sedan var det toppflicken Aleppo Pines tur i stonas avdelning, från ett tråkigt spår 11 satt hon i kön tills Kenneth Haugstad tackade för sällskapet och vann säkert, toppinsatts även av henne. De här treåringarna gör fina eller topplopp i varje start.
Flickorna drog bra spår i finalen, 1 till Flash AM och 3 för Aleppo Pine. Concrete Dee drog ett tråkigt spår 12.
Finalen körs lördagen den 30:e juni på Färjestad.

Hej hopp!

 

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser