Till Startsidan 


Veckan som gick (V48)

Lars Vikström
2016-12-05


En rätt bra vecka för oss. 5 vinster från 16 starter och 227.000kr till hästägarna och vi har passerat 17mkr inkört på årsbasis.

Första vinnaren ut var Frantic som Kenneth parkerade i spets efter en kort bit och som sedan höll ställningarna bra över mål på Sundbyholm tisdag.

Onsdagens vinnare var Dajmen AM som åter avslutade mycket starkt i spåren till sin här andra raka vinst på Solvalla onsdag med Örjan som driver.

Fredagens lunchtrav på Solvalla gav oss 2 vinster. Först ut var Ushuaia As som avlade sitt maiden på ett mycket starkt sätt från ett uselt  startspår på en fin tid. Örjan upp.
Samme man körde körde Trinidad As till spets och fick bestämma tempot och gick undan till säker vinst.
Samma dag var stallet uppe på Rommetravet med ett par hästar och Gravity Falls fick äntligen visa hur fin häst det är när han nu också tog i och klev undan på upploppet vilket han tidigare inte har gjort. Detta var hästen första seger men det kommer flera. Örjan körde.

Vi gratulerar SRF Stable till ovan 5 vinster.

Häster Ut:
Wee Bit

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser