Till Startsidan 


Veckan som gick (V38)

Lars Vikström
2016-09-26


Kriteriesöndagen blev inte som vi hade hoppats på. Valley Brodda var inte riktigt till sin fördel och blev lottlös i Kriteriet och Destiny Am blev också utan pengar men han spurtade fullt godkännt från kön.

Caddi Lisieux blev diskad för trängning på upploppet i Oaks Consolation. Glädjande var dock att hon gick felfritt och att spurten var magnifik men som sagt hon diskades.

Lördagen däremot var bra för oss. Ottens Casher var mycket bra efter ha suttit långt nere i fältet men spurten sista 600m var superb och vinsten blev mycket säker i denna V75 final.

Samma dag gjorde Iona Hanover ett mycket starkt lopp till vinst från dödens.

Vi nämner också Magic Tonigt som gjorde ett klart bra lopp som 2:a i Gulddivisionen. Kenneth gav honom ett fint lopp i rygg på ledaren/vinnaren. Detta var bästa loppet på länge och det på medeldistans.

I övrigt fick vi med oss ytterligare tre vinster i veckan.

Untouchable Bi avlade sitt maiden på Örebro tisdag med Kenneth på ett fint sätt och Talassio visade bebehållen toppform vid sin vinst på Solvalla fredag med Örjan. Samma dag avlade också Adriana E. sitt maiden efter ha spetsat runt om till en mycket säker vinst med Örjan.

Stallet körde totalt in 616.000kr till hästägarna.


Vi gratulerar ägarna:

SRF Stable (Untouchable Bi, Talassio och Ottens Casher)

Stall Ypsilon (Iona Hanover)

Lerstenen Förvaltning AB,mfl (Adriana E.)


Hästar Ut:

Hurrikane Jonny K.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser