Till Startsidan 


Dont Wear PJS har laddat om

Travnet
2010-08-18


Dont Wear PJS var mycket stor favorit som Stoderbyt för dryga månaden sedan men då svek hon, en halsinfektion satte käppar i hjulet. Nu har Roger Walmann-stoet laddat om och hon är favorit på Solvalla på onsdagen.

Efter några veckors vila gjorde hon en bra insats som trea på en 1.11-tid förra lördagen på Solvalla, en insats som Johan Untersteiner hos Walmann var mycket nöjd med.

- Hon var jättefin senast, avslutade vasst trots en tuff öppning. Hon ser bra ut efter det loppet och med loppet i kroppen ska hon inte vara sämre i alla fall, säger Johan.

Dont Wear PJS har fina förutsättningar, ett bra spår över passande kort distans.

- Det ser bra ut, hon är ju snabb ut men inte direkt beroende av lopp så Örjan för bestämma taktiken som han känner för det. Jag tycker att hon ska räknas tidigt, säger Johan.

På slutet har Dont Wear PJS tävlat med helstängt huvudlag och hon har hela tiden gått med skor runt om, finns det några planer på att ändra på detta?

- Helstängt kommer hon gå med och det blir fortsatt skor runt om. Hon kan mycket väl bli en barfotahäst framöver men än väljer vi att vänta med att ta det steget ett tag till, säger Johan Untersteiner avslutningsvis.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser