Till Startsidan 


Veckan som gick (V41)

Lars Vikström
2010-10-18


Veckan började i Mantorp där Stepping Space visade att prestationen i Derbystoet inte var en engångsföretelse. På sätt och vis var det lite synd att vi inte fick chansen till revanch på Viola Silas som ströks till detta Breeders lopp. Segerloppet här var av bästa märke, till spets och fick hårt tryck av bra häst till säkert undan på banrekord.

Tisdagens och onsdagens starter på Sundbyholm och Solvalla gav inga segrar med Citrons prestation på Solvalla som 2:a från dödens var en mycket stark prestation.

Johan hade lilla julafton i Örebro i Fredags genom att vinna 3 lopp.
Han började med Lobella B.B som vann säkert från dödens som stor favorit. Ashado Boko var nästa vinnare och hon fick gå i ryggar i det längsta innan hon fick fria tyglar in på upploppet.
Hästen visade nu att det är ryggar som gäller i loppen.
Felix Vingboons fick nu i sin andra start för oss vinna på ett bra sätt efter att ha forserats till spets.

Efter ett besök på Åby med bla Calamara Donna som inte fick med sig något efter ett opassande lopp avslutades veckan på Solvalla där City Hall tog en spetsseger efter att ha visat stigande form i de senaste starterna.

Totalt gjordes 26 starter med 10 placeringar bland de tre inkl ovan nämnda vinnare.
Vi körde in 328.000kr till hästägarna.

Vi gratulerar ägarna:
Stall Stepping (Stepping Space)
Stall Karberg AB (Lobella B.B.)
Team SHF-Easy (Ashado Boko)
Stall Eveborg (Felix Vingboons)
Tre Stjärnor i Örebro HB mfl (City Hall)

Hästar Ut: Sobra, Honest Ås, One Of Few
Hästar In:

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser