Till Startsidan 


Veckan som gick (V37)

Lars Vikström
2016-09-19


En vecka med hela 35 starter. Huvuddagen var kriteriekvalen på Solvalla måndag där vi hade flera ut. Tyvärr blev det inga framgångar från de vi mest trodde på men vi fick ändå med oss två hästar till det stora Kriteriet.

Valley Brodda vann sitt lopp efter en avvaktande löpning där tempot i täten var högt och Destiny AM spurtade storstilat vi fritt efter en inv resa till ett 2:a pris efter målfoto. Örjan resp Kenneth var drivers.

I övrigt fick vi med oss ytterligare 5 vinster under veckan. Uma Chip och Kenneth avslutade sitt lopp visslande snabbt till mycket säker vinst före stallkamraten Uptight som också var förbättrad. Solvalla var platsen.

Tisdagens tävlingar på Sundbyholm gav två vinster genom Talassio och Trinidad As som båda presterade på topp och gick finfina tider. Örjan uppp på båda.

Actual Star med Kenneth visade förbättrade takter vid säker vinst på en finfin tid på Solvalla onsdag.

Veckans sista vinnare var Mellby Collector som imponerade stort på Gävle torsdag med Örjan. Barfota och Yankarvagn denna gång.

Totalt blev det 503.000kr in till hästägarna.


Vi gratulerar hästägarna:

Lerstenen Förvaltning AB (Uma Chip)

Mellby Gård AB (Mellby Collector)

SRF Stable (Valley Brodde, Talassio och Trinidad As)


Nu laddar vi om för en vecka med ett 30tal starter där Solvalla har tävlingar ons, fre, lö och Kriteresöndagen.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser