Till Startsidan 


Veckan som gick (V32)

Lars Vikström
2010-08-16


Vi var på plats på tre banor i veckan som började med lunchtrav på Sundbyholm tisdag. På kvällen tävlade vi i Gävle där "korta" E3-kvalen kördes.
Sedan hade vi ett par starter på Romme Torsdag.

Totalt gjorde vi 15 starter med en hel del goda resultat. Vi hade 9 placeringar bland de tre varav 2 vinster.
Inkörda pengar blev ca 170.000kr

Tamla Celeber visade ånyo klassen vid sin E3-kval vinst men även Helen Roc som kvalade in som 2:a i sitt försök var mycket bra efter en ofördelaktig resa.
Ett par av våra andra E3 hästar presterade kanske lite under pari men de hade troligen inte återhämtat sig till fullo efter den halsinfektion som ett antal hästar haft de senaste veckorna.
Den andra vinnaren under veckan var Edella som spetsade och vann lätt på Sundbyholm.

Nu ser vi bla fram emot E3 finalen för ston på Örebro i slutet av veckan där våra hästar bör ha en hel del att hämta. Troligen blir Tamla Celeber hårt betrodd och om inget oförutsett inträffar bör det vara en bra vinstchans.
Onsdagns tävlingar på Solvalla med bla Jubileumspokalen och en del andra fina lopp där vi har en del starthästar skall också bli intressanta att följa.

Under V33 kommer vi med en ny genomgång av Stallets Hästar.

Hästar Ut: Simb River, Simb Zingi
Hästar In: -

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser