Till Startsidan 


Walmann har nya stjärnston

Kanal 75
2010-06-23


Tamla Celeber och Örjan Kihlström.

Roger Walmann brukar dominera när det handlar om ston och stora lopp. Han fick se tre av sina hästar kvala in till Stofinalen och Walmann har den stora favoriten i sitt stall.

Det är Tamla Celeber som var läcker att skåda när hon lekte hem sitt uttagningslopp. Efter en perfekt resa i andra par utvändigt satt Örjan Kihlström nästan helt stilla över upploppet när hon kopplade greppet. Segertiden blev fina 1.13,8 och Örjan Kihlström var resolut när han och Walmann fick välja spår först till finalen. De tog bricka ett utan någon längre betänketid...
- Det är en jättemysig häst som är lugn och fin. Hon är jättebra och när man begär lite av henne så svarar hon direkt, berömde Örjan Kihlström.
Han vann även med Roger Walmann-tränade Helen Roc som fick bestämma i täten och ledde från start till mål. Walmann fick även med Honest Ås till Stofinalen via en tredjeplats.
Finalen i Stoklassen körs i Eskilstuna fredagen den 2 juli. Förstapriset är 650 000 kronor

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser