Till Startsidan 


Veckan som gick (V27)

2009-07-06


Halmstadstravet hade sitt stora meeting med trav torsdag, fredag och lördag.
Vi hade totalt 22st hästar till start.
Sammantaget är jag mycket nöjd med utfallet då de flesta hästarna presterade bra eller mycket bra med ett par tre undantag.
Vi fick med oss hem över 500.000kr vilket nu tyder på att formen i stallet är stigande efter en trög start första halvåret mycket beroende på att vi haft många hästar isolerade pga kvarka.

Några axplock:

Lark Kronos överraskade stort genom att gå till final i Sprintermästaren och att i finalen sedan bli 5:a på 1.11.6 var mäkta imponerande.
Jeanett avlade sitt maiden i sin sjätte start efter en väl avvägd styrning med min egen häst Riccione Ås till 14ggr pengarna.
Energy Ås gjorde en toppprestation med vinst på fina 1.13.8 full väg med voltstart.

Jag var också ute på tävlingsbanan i det årliga loppet "Upp till bevis" där tränare som inte kör normalt tävlar mot varandra. Jag hade Egola Boy som jag både ägt och tränat tidigare till start. Efter en fin resa spurtade han storstilat till en mersmakande 2:a plats vilket var mycket glädjande.

Vi hade också tre hästar till start i Lindesberg 1/7 där vi fick se Derby Star med nyfunnen form spurta sylvasst till ett 2:a pris efter sen lucka.

Det är också glädjande att både gamla och nya hästägare har hört av sig på senare tid för att placera häst hos oss trots att vi haft ett småjobbigt första halvår pga sjukdom i stallet.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser