Till Startsidan 


STALLSURR 24:e MARS

2009-03-24


Våren är i antågande och nu börjar snart flertalet hästar söka sig ut på tävlingsbanan igen. Detta gäller också för oss även om vi fortfarande har ett stall på Mälsåker som är isolerat ytterligare en tid. Vi hoppas dock att även dessa hästar snart skall komma ut på tävlingsbanan.

Frankrikesejouren i vinter blev kanske ingen större succé, men vi fick ihop ca 900.000kr där Colombian Necktie och Matrix Reloaded tog merparten. Colombian och Butterfly Player är åter i Sverige medan Emotional Dust gått till aveln. Matrix Reloaded är kvar för ytterligare någon start.

I går 23/3 årsdebuterade fyra hästar för oss på Mantorp. Först ut var en debutant för oss Intruder Kronos som är halvbror med Glen Kronos. Denna 5åring har haft diverse problem i livet men han har kännts bra i jobben på Mälsåker och han vann på ett mycket tilltalande sätt.
Swept To Victory årsdebuterade sedan mot bla Olganina och Dame Arrow och hon löste också sin uppgift på ett grannlaga sätt med ett visslande upplopp till seger.
Västerbo Maestro årsdeuterade också på ett bra sätt med en smygresa utan fritt i tid och känndes bra. I samma lopp gjorde återigen Marion Metapoint ett bra lopp som tvåa. Sista hästen ut var en debutant för oss Picture Of Muscles som efter ett avvaktande lopp i kön avslutade mycket rappt upploppet ned som 4:a.

På lördag 28/3 tar vi ut Colombian Necktie i Olympiatravet men han fick tyvärr fick ett dåligt startspår.

Till påskhelgen planerar vi att årsdebutera flera av våra bättre starthästar. Som ni vet travas det på många banor med fina lopp över hela påskhelgen.

Johan är på väg till Dubai som ett resultat av att han vann Wången Cup 2007. Han är åter sverige 31/3.

Vi har också per idag uppdaterat Stallets Hästar (4-åringar och äldre) . Treåringarna finns också uppdaterade sedan någon dag tillbaka.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser