Till Startsidan 


Colombian Necktie störd till galopp

Travnet
2009-02-19


I dagens andralopp på Vincennes, Prix du Plateau de Gravelle, blev det ingen framgång för Roger Walmann-tränade Colombian Necktie som idag kördes av Jean Michel Bazire.

Han var på väg att få andra par utvändigt en bit efter start, nedför backen när Pierre Levesque kom fram i dödens med Nuclear. I samma veva såg det ut som att Colombian Necktie trampade upp i sulkyn framför med ena frambenet och galopperade. När Bazire tog hästen ur fältet störde han i samma veva Nelumbo till galopp.

Istället blev det en tuff kamp om segern mellan ledande Infinitif (nr 2) och den i dödens travande Nuclear (nr 5). Det var stenhårt i mål men Infinitif (e. Pine Chip) kunde hålla nosen första och vann på 1.11,7/2100 meter.

Förstapriset i loppet var 55.000 euro och i sulkyn satt Jos Verbeeck som alltså inlett dagen strålande. Han vann ju även dagens första lopp på Vincennes med Gondar Park.

Trea i mål i detta lopp blev en mycket bra spurtandes Nicolas Maria efter ett lopp i fjärde par utvändigt.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser