Till Startsidan 


Andra raka för Colombian Necktie

Andreas Alm, travnet.se
2008-11-22


Efter utflykten till Kanada verkar det ha släppt till för Colombian Necktie. För en dryg vecka sedan vann han ett billigt lopp på Romme och nu var han ute i hetluften ordenligt igen när han var favorit i Gulddivisionen.

Från sitt spår långt ut på vingen fick Örjan Kihlström en dryg inledning med tredjespår första halvvavret men sedan släpptes han välvilligt till ledningen av Björn Goop och Flying Herkules. Första halvvarvet gick på 1.12,8 och värsta motbudet på förhand, Adrian Chip hade hamnat tråkigt på det och satt bland de sista.

Såg ut att bli spännande

Med 800 meter kvar tog Robert Bergh sats och Adrian Chip kom väldigt snabbt fram utvändigt om Colombian Necktie och det såg ut att kunna bli en spännande strid till slut. Men det var Colombian Necktie för bra för den här dagen och inte på upploppet åkte bara Örjan ifrån övriga fältet och vann säkert.

- Det blev en tung väg fram men från det spåret var det väntat. Han blev lite bekväm när han blev ensam där framme men gjorde det bra, sa Örjan Kihlström efter loppet.

Segertiden blev 1.13,2a/1640 meter och tvåa blev en mycket positiv Airstrike som flög fram mellan hästar på upploppet och gick klart fortast över upploppet. Han har hittat en otroligt fin form för dagen och blir att räkna med i vinter. Adrian Chip tröttnade över upploppet och ruschen han gick 800 meter kvar satte sig nog i benen.

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser