Till Startsidan 


Veckan som gick (V28)

Lars Vikström
2012-07-16


Det är tidig måndag morgon och en trött men lycklig Roger är tillbaka i stallet efter en lång weekend med mycket goda resultat med toppningen i går söndag då Roger vann Ulf Thoresens minneslopp med 3-årige Pojke Kronos i Jarlsberg efter en optimal styrning av Örjan. Det var en mycket känslosam seger för Roger då Ulf och Roger kamperade framgångstikt ihop under många år fram till Ulfs tragiska bortgång 1992.(se även separat artikel)
Vinsten gav dessutom hela 700.000kr till ägarna.

Den andra vinsten i veckan togs av en annan treåring Noble Knight som har börjat sin karriär mycket bra. Vinsten i Örebro gav hela 150.000kr in på kontot.

Vi hade otur i Stochamionatskvalet då Mellby Venus blev delad tvåa i sitt lopp och den andra tvåan fick platsen på bättre seedningstal.

Två mycket fina prestationer hade vi också på V75. Simb Ruby visade igen sin toppform efter en tuff resa till ett 4:e pris i Stoeliten och Tamla Celeber som nu mötte den svenska eliten för första gången. Tamla satt fast med med sparat som 3:a över mål och det såg mycket bra ut.

Total körde vi in 1.076mkr i veckan från våra 15 starter vilket vi är mycket nöjda med.

Vi gratulera hästägarna:

AB Svensk Reklamfinans (Noble Knight)
Easy KB (Pojke Kronos)

Hästar In:
Yankee Turbo 8v Yankee Mustang – Atlanta Drew

Hästar Ut:
Staro Fleece
Citron
Salabim Brodda
Diva Arvells
Fairytale Fayline

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser