Till Startsidan 


Veckan som gick (V28)

Lars Vikström
2014-07-14


Avslutningen på veckan var fantastiskt rolig genom Magic Tonights seger i Årjäng.

Hela Sverigeeliten var på plats och efter att Johan hade tagit spets blev det en mycket säker seger på finfina tiden 1.09.9. Curtsy Hanover gjorde också ett bra lopp inom V75 som 2:a.

Total fick vi med oss 5 vinster i veckan från våra 26 starter och 910.000kr till hästägarna och sammantaget var det en bra vecka.

Kenneth tog en dubbelseger på Sundbyholm tisdag genom Deweyscamper och Mystic Illusion. Den förstnämnde gjorde bästa loppet hittills . Körde för spets men blev kvar i dödens men hade moral att kliva undan till vinst. Mystic Illusion tog nu andra raka och imponerar och detta är ett mycket bra 3årssto.

Fredagens Stochamionatskval blev bra för oss. Stelina visade styrka genom sin vinst från ett svårt spår. Hade visserligen lite hjälp av att det kördes hårt i tät men hon var klart bra.

D'One var nu tillbaka i normala gängor efer ha floppat i starten innan. Fick spets efter en bit och sedan var det kontrollerat in till mål. Även Rigatoni och Katla Celeber gjorde bra lopp utan att kvala in till finalen.

Vi gratulerar hästägarna:

Siv & Nils Bergslien (Deweyscamper)
AB Svensk Reklamfinans (Mystic Illusion och Magic Tonight)
Stall Nätrullarna HB (Stelina)
Stall Kennys Andelshästar 23 (D'One)

Hästar UT:

Deniz BR
Kimbee Star
Gisela Ås
Laura Roc

Team Walmann AB   |   Box 53, 645 06 Stallarholmen    |   Stall: 0152-424 80    |   Fax: 0152-424 90    |   E-post: roger.walmann@telia.comAnnonser